Кіровоград: головні події дня - за хвилину

15.05.2018 15:01

Пришкільні табори, мітинг на площі,  зникнення жінки, обрання перевізників та смерть робітника - новини сьогоднішнього дня, 15 травня, інформує медіапортал DOZOR.

Про канікули: В обласному центрі бажаючі школярі працюватимуть на громадських роботах, поєднуючи відпочинок та заробіток. Читати далі. 

В обласному центрі на базі міських шкіл працюватимуть різноманітні профільні загони, які мають бути цікавими для учнів.  Читати далі.

Про мітинг: В обласному центрі пенсіонери силових структур вчергове мітингували на головній площі з вимогами почати виплати пенсій. Читати далі.

Про розшук: У місті Помічна, що у Добровеличківському районі, зникла 34-річна місцева жителька  Вікторія Білецька. Читати далі.

Про транспорт: У міськраді конкурсна комісія з визначення перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування не допустила до участі у конкурсі  ТОВ «Авто-Строй 2017». Читати далі.

Про нещасний випадок: У селищі міського типу Гостомель, що біля Києва, загинув 48-річний заробітчанин з Кіровоградщини.  Читати далі.

 

 

Користуєтесь Telegram? Підписуйтесь на наш канал Медіапортал DOZOR

Переглядiв: 698