Кіровоградські ріелтори розповіли про вартість квартир у новобудовах міста

28.08.2017 14:39
image

Середня вартість оренди квартири в новобудовах обласного центру становить 20 тисяч доларів. Про це повідомляє  DOZOR з посиланням на domik.ua.

За словами агента з продажу нерухомості Ярослава Юсупова, багато покупців обирають недорогі одно- і двокімнатні квартири в будинках старої споруди міста. Будівництво нових житлових комплексів в місті практично не ведеться, тому попит на житло в таких будинках невисокий.

Згідно з даними агентств нерухомості обласного центру, покупці купують однокімнатні квартири вартістю до $ 18000, а двокімнатні - до $ 20000. Житлом великої площі клієнти цікавляться тільки при наявності вигідних умов його придбання. 

Крім цього, кіровоградців приваблюють житлові об'єкти з готовим ремонтом, в квартирі повинні бути встановлені лічильники енергоресурсів і проведено індивідуальне опалення. На локацію житлового будинку покупці також звертають увагу. Найпривабливішими вважаються об'єкти, які знаходяться поруч з дитячими садами, школами, аптекам і супермаркетами. При цьому, для деяких важливим моментом залишається віддаленість житлового об'єкта від місця роботи.

За словами ріелторів  міста, забудовники зводять новобудови в центрі міста. На околиці будівництво нових будинків практично не ведеться, тому говорити про повноцінний аналіз вартості квартир в цій частині міста не доводиться.

image

Фото novostroyki.lun.ua

 

Переглядiв: 1704