На головній площі Кіровограда триває акція за мир у країні (ФОТО)

20.12.2017 12:26
image

В обласному центрі на площі Героїв Майдану розпочалася акція заради миру в Україні та на підтримку військових сьогодні, 20 грудня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, в рамках акції на площі волонтер, організатор акції Катерина Валевська розмістила понад сотню прапорів, а також прапор обласного центру, який підписують бажаючі містяни.

«Ця акція – на підтримку військових, героїв Майдану заради  миру та перемоги України. Вона розпочалася 14 вересня 2014 року та завершилася 19  вересня 2017 року під стінами Верховної Ради. За три роки я зібрала понад кілометр прапорів. Зараз тут висять лише бойові прапори наших бойових підрозділів, які боронять нашу державу. Також в рамках акції ми підписуємо прапор вашого міста. Люди пишуть на прапорі свої побажання військовим, країні, зичать миру та злагоди, а на Новий рік прапори вже будуть у військових. Таких людей, які долучаються до акції, я називаю «люди – ліхтарики», завдяки ним на нашій землі буде мир та світло. Минулі роки я з прапорами вже була у бійців 92-ї бригади, які були на передовій, цьогоріч приїду до бійців з батальйону «Айдар». Хлопці зараз знаходяться у Новолуганську», - розповіла у коментарі сайту DOZOR Катерина Валевська.

За словами Валевської, акція триватиме до 16:00. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1853