На Кіровоградщині бандити душили аптекаря та викрали автомобіль таксі

11.04.2018 11:29
image

У Світловодську правоохоронці затримали двох осіб, які напали на 60-річну провізора аптеки, заволоділи автомобілем таксі, викрали особисті речі водія та спробували втекти. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник обласної поліції Сергій Кондрашенко, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, зловмисники замовили таксі до одного із торгівельних закладів. 27-річний водій прибув на зазначене замовниками місце і вже за кілька хвилин вирушив за вказаною «клієнтами» адресою. Дорогою пасажири попросили зупинити авто біля однієї з аптек, пообіцявши повернутися за кілька хвилин.

 Опинившись в приміщенні закладу, зловмисники побачили провізора та покупця. Далі, дочекались поки відвідувачка вийде, накинулися на 60-річну жінку, погрожували розправою та душили, а потім забрали з каси 1080 гривень та вибігли на вулицю.

Згодом зловмисники підбігли до таксі, яке їх чекало та наказали водію швидко їхати з місця. Щойно автомобіль рушив, незнайомці дістали з кишені гроші та почали їх ділити між собою. Водій таксі спробував зупинити авто, однак незнайомці почали висловлювати погрози та вимагати відвезти їх на територію сусіднього району. Після цього водій зупинив автомобіль, а зловмисники виштовхали його з салону. Таксисту вдалося втекти від бандитів.

Діставшись до найближчого мікрорайону, таксист негайно повідомив про пригоду правоохоронців.

"Поліцейські визначилися з можливим напрямком руху підозрюваних, оточили територію та, не зважаючи на не просту місцевість із густими чагарниками, деревами та сухим високим очеретом, змогли швидко розшукати і затримати обох зловмисників. На це з моменту надходження повідомлення правоохоронцям знадобилося менше двох годин. Нині осіб перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів. За скоєне раніше судимим громадянам загрожує новий тюремний строк – від 7 до 12 років із конфіскацією майна",  - повідомив Кондрашенко.
image
image
Переглядiв: 1179