На Кіровоградщині проходитиме щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля»

02.04.2018 10:06
image

В області протягом квітня-травня проводитиметься щорічна Всеукраїнська акція щодо благоустрою «За чисте довкілля». Про це під час апаратної наради в ОДА повідомила директор департаменту житлово-комунального господарства області Ольга Довжук сьогодні, 2 квітня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, щороку протягом квітня-травня, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів, проводиться щорічна Всеукраїнська акція щодо благоустрою «За чисте довкілля», під час якої органи місцевого самоврядування, об’єднані територіальні громади та райдержадміністрація повинні забезпечити комплекс заходів з благоустрою та проведення належного санітарного стану території населених пунктів області.

«Тож на цей місяць заплановано забезпечити ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, приведення до належного стану прибудинкових територій, парків, скверів, вулично-дорожньої мережі, житлової забудови. Також здійснити благоустрій меморіальних комплексів, пам’ятників, братських могил та інших місць, пов’язаних з історичними подіями нашої країни», - розповіла Ольга Довжук.

Фото  uc.kr.ua

Переглядiв: 849