На Кіровоградщині жінка зарізала пенсіонерку та підпалила її будинок

13.08.2018 11:40
image

У Новгородці правоохоронці затримали 36-річну раніше судиму жінку, яка підозрюється у вбивсті 71-річної пенсіонерки. Про це медіапаорталу DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, жінка нанесла кілька ножових ран пенсіонерці, а потім підпалила тіло разом з будинком. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку ГУНП в області та інспектор-кінолог зі службовою собакою.

«В результаті проведених заходів працівниками групи реагування патрульної поліції Новгородківського відділення було встановлено особу підозрюваної. Нею виявилася 36-річна місцева жителька, раніше судима за вчинення тяжкого злочину.  За даними правоохоронців жінка нанесла потерпілій ножові поранення, а потім підпалила будинок. Від місця пригоди «слід» підозрюваної також взяла службова вівчарка, яка так само привела кінолога до підозрюваної. Поліцейські затримали особу в порядку статті 208 КПК України» - розповів начальник Новгороківського відділення поліції Віталій Осієвський.

Жінці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», санкцією якої за ці дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк  від семи до п'ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

image
Переглядiв: 826