Національний рекорд України з наймасовішої польки встановили у Кіровограді (ФОТО)

29.04.2018 13:27
image

У Кіровограді на вулиці Дворцовій відбулося наймасовіше виконання польки в Україні сьогодні, 29 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так,  до масового виконання долучилися  учасники 10 Міжнародного фестивалю пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом". За підрахунками представника Національного Реєстру Рекордів України Олександра Кушпіди, на Дворцовій одночасно танцював 871 учасник. У тому числі організатори фестивалю - засновник Культурно-мистецького фонду "Перспектива" Артем Стрижаков та виконавчий директор Олександра Ткаченко.

«Я вас вітаю, у вас відбувся новий рекорд України – наймасовіше виконання польки! Ви – молодці! Кропивницький вже не вперше радує нас танцювальними рекордами. Цього разу ви побили більш, ніж як у два рази попередній рекорд з виконання польки. Дуже приємно, що саме молоде покоління бере участь у встановленні рекорду. Молоде покоління – це майбутнє нашої країни! Дякую за новий рекорд!» -  привітав учасників Олександр Кушпіта, вручивши сертифікат, який засвідчує встановлення національного рекорду.
image
image
image
image
image
image
image

За його словами, попередній рекорд із масового виконання польки встановили 350 учасників  у 2009 році у Львові.

«Друзі, ви сьогодні – рекордсмени! Наше місто вкотре підтвердило звання танцювальної столиці України! Вітаю юних рекордсменів!»- звернувся до учасників фестивалю громадський діяч, засновник Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артем Стрижаков.

Як повідомляв DOZOR, головною вулицею Кіровограда пройшов масовий танцювальний парад.

Нагадаємо, у Кіровограді проходить  10 Міжнародний фестиваль пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом".

Читайте також:

У Кіровограді відкрився ювілейний міжнародний фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом» (ФОТО).

Фоторепортаж із проведення другого дня фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом».

Столичні хореографи провели безкоштовні майстер-класи для дітей у Кіровограді (ФОТО).

 Головною вулицею Кіровограда пройшов масштабний танцювальний парад (ФОТОРЕПОРТАЖ).

Переглядiв: 14350