Під Кіровоградом відкрилася поліцейська станція

27.07.2018 12:07
imageВ селі Обознівка Кіровоградського району відкрилася поліцейська станція. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так,  на території обслуговування, до якої входить 6 сільських рад та проживає більше 4 тисяч громадян,  працюватиме дільничний офіцер поліції сектору превенції Кіровоградського районного відділення Дмитро Нетребенко. 

Будівлю та службові приміщення для роботи поліцейського облаштували за підтримки  громади. Робоче місце офіцера забезпечене необхідною комп’ютерною технікою, будівля обладнана системою відеоспостереження, доступом до мережі Інтернет.

«Відтепер, аби отримати якісний правоохоронний сервіс, місцевим жителям не потрібно їхати до районного центру.  Написати заяву, звернутися з різних питань, отримати допомогу чи пораду від дільничного офіцера поліції можна на місці. Звернення розглядатимуться оперативніше, а це сприятиме не лише швидкому реагуванню на можливі факти правопорушень, а й поглибленню профілактичної роботи. Дякуємо за хорошу ініціативу і обіцяємо зробити все можливе, аби забезпечити належний рівень правопорядку», – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки  заступника керівника поліції області Руслан Горяченко.
image
Переглядiв: 683