Роботу Громадської ради саботують її члени

20.07.2018 13:16

Роботу Громадської  ради при міськраді блокують. Про це під час прес-конференції повідомили представники правління ради сьогодні, 20 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами членів Громадської ради, засідання членів правління вже кілька місяців не проводяться через відсутність кворуму. За словами членів правління їхні колеги ігнорують засідання. Наразі фактично не працюють важливі комісії при раді - ЖКГ та освіти.

«Три місяці після перших установчих зборів засідання не проводяться і чи вони будуть проводитися найближчим часом – питання. Товариш Ігор Козуб дуже хотів сісти в якесь посадове крісло, він просив нас проголосувати за нього, щоб увійти до складу виконкому. Він був дуже сумний від того, що не може якось само реалізуватися. Також є багато людей, які з ним пов’язані і блокують роботу нашої Громадської ради, не приходять на засідання правління, є троє людей, які взагалі були на засіданнях лише один раз. Останні два тижня правління не може зібратися, щоб провести загальні збори. Я вважаю, що ситуація неприпустима, і ми хочемо закликати членів ради виправити ситуацію», - розповів представник правління Громадської ради Дмитро Яковенко.

За словами іншого представника правління представницького органу Олександра Тарасова, блокуванні діяльності ради сприяють і «інші сили». Втім, вказувати на персоналії цих сил, як і інших учасників правління Громадської ради, активісти відмовилися.

«Ми можемо лише здогадуватися, але сказати не можемо, оскільки маємо надати докази. Я сказав, що чотири члени правління є самостійними одиницями, які приймають рішення, а інші шість несамостійно приймають рішення і знаходяться під чиїмось впливом. Голові правління Леоніду Лузану ми задаємо питання, з Козубом дискутуємо. Є два члени правління, які дивляться під час голосування як голосує голова Громадської ради», - каже Олександр Тарасов.

Члени Громадської ради за допомогою ЗМІ хочуть закликати членів правління до участі у зборах, які відбудуться наступного тижня.

Нагадаємо, у квітні був переобраний склад Громадської ради, до якої увійшло 63 члени, з яких 10 – представники правління.

Переглядiв: 619