У Кіровограді планують підвищити тарифи на водопостачання 

08.06.2018 12:36

ОКВП "Дніпро-Кіровоград" планує підвищити тарифи на послуги централізованого водопостачання та водовідведення. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі підприємства.

За інформацією, підприємством виконано розрахунки тарифів на 2019 рік та подано на розгляд до національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Так, перегляд тарифів на послуги відбувся, у зв’язку зі зменшенням реалізації по водопостачанню на 2,4 %, гіпохлориту натрія на 33,8 %, електроенергії: по першому класу 18 %, по другому – 21 %. Також зменшенням пально-мастильних матеріалів більше ніж на 30 % та збільшенням амортизаційних відрахувань в централізованому водопостачанні на 37,3 %.

За підрахунками планується підвищити тарифи на послуги водопостачання на 22,2 % і водовідведення – 20,3 %. Тож 15 червня о 14 годині за адресою: вул. Озерна Балка, 3а проводитиметься відкрите обговорення необхідності встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та з централізованого постачання холодної води, водовідведення з використанням внутрішньобудинкових систем.

 

Переглядiв: 1046