У Кіровограді відбулася виставка тюнінгованих автомобілів та мотоциклів (ФОТО)

15.09.2018 16:12
image

В обласному центрі на вулиці Преображенській відбулася виставка мотоциклів і тюнінгованих автомобілів до святкування Дня міста сьогодні, 15 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, на виставці представили близько 100 одиниць авто і мототехніки.

«Я мотоцикліст вже четвертий рік і завжди залюбки беру участь у подібних заходах. Сьогодні все мені подобається -  атмосфера, емоції людей, музика. Але якби не погодні умови, то було б краще, адже дорога тепер слизька і потрібно бути обережним А загалом небагато влаштовують  заходів, на яких можна продемонструвати таке шоу. Хотів би, щоб у нашому місті розвивалася саме ця сфера», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Дмитро Кравцов.
image
image
image
image
image

 

image

Після виставки усі байкери і водії автомобілів проїхали урочистою колоною, відкривши концерт на головній площі міста.

«Я знаю, що байкери збираються за містом, тому хочеться, щоб вони все ж знайшли місце на якійсь локації, і люди могли спостерігати за цим видовищем. Такий захід в центрі я вперше бачу. Доволі таки дивно, що у нас в місті багато молоді, які доглядають за своїми автівками. Це дуже яскраво і гучно, я задоволений саме звуком тюнінгованих машин і гарною музикою», - поділився враженнями гість заходу Олександр Кириченко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2526