У Кіровограді збирають кошти на термінову операцію 75-річній спортсменці

08.10.2018 12:40
image

В обласному центрі 75-річному фітнес-тренеру Світлані Ракітіній, яка впродовж декількох років безкоштовно тренує жінок будь-якого віку на свіжому повітрі, потрібна операція на серці. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила спортсменка.  

Так, декілька місяців тому майже сплинув час роботи батарейки кардіостимулятора, який встановили жінці після появи проблем із серцем. Лікарі поставили діагноз дифузний кардіосклероз.

«Дев’ять років тому в мене впав пульс до 20 ударів, тобто майже зупинялося серце. Тож мені поставили кардіостимулятор, але батарейку в ньому потрібно замінювати кожні п’ять років. Минулого разу мені пощастило, тому що з Америки прислали 30 кардіостимуляторів і я заплатила лише за операцію п’ять тисяч гривень. Термін використання батарейки сплинув ще в серпні, і вже зараз потрібно займати  чергу в обласній лікарні. На жаль, не можу це зробити через те, що операція обійдеться мені у 30-35 тисяч гривень, а в мене немає таких коштів. Як тільки в мене з’явиться можливість, я терміново робитиму операцію. Лікар спеціальним приладом подивиться скільки батарейка ще є дійсною,  якщо чекати вже не буде можливості, то мене прооперують позачергово», - зазначила Світлана Ракітіна.

Усі бажаючі допомогти жінці можуть переказати кошти за цим реквізитом: Картка Приватбанку 4149 4991 1132 3216 - Світлана Ракітіна.

Як раніше повідомляв DOZOR, професійна легкоатлетка Світлана Ракітіна, котра розробила спеціальну програму занять, за які взагалі не бере грошей, проводить тренування для жінок.

 

 

Переглядiв: 641