У Кіровоградській обласній лікарні «створили» надзвичайну ситуацію (ФОТО)

15.02.2018 13:37
image

В обласній лікарні відбулися тренувальні тактичні навчання з особовим складом рятувальників з ліквідації надзвичайної ситуації на об’єкті з масовим перебуванням людей  сьогодні, 15 лютого. Про це сайту DOZOR повідомили у відомстві.

Так, навчання провели з метою підтримання бойової готовності особового складу пожежно-рятувальних підрозділів до дій об’єктах, пожежі чи інші надзвичайні ситуації на яких можуть мати особливо масштабні наслідки – людські жертви та великі майнові втрати, рятувальники постійно проводять практичні тренування на таких об’єктах.

Тренування пройшли відповідно до плану навчань та тактичного задуму, а саме: через коротке замикання електромережі в приміщенні головного корпусу на 9-му поверсі виникла пожежа меблів та облицювання стін. Умовна пожежа швидко поширюється і до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів складає площу 50 м2. При цьому спостерігається сильне задимлення у приміщеннях. Особовий склад рятувальників та пожежників відпрацювали тренування, успішно виконавши поставлені задачі.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 1939