У міськраді знайомилися з претендентами на посаду керівника ПТУ

10.04.2018 13:12

У міськраді члени постійної депутатської комісії з питань освіти познайомилися з двома претендентками на посаду керівника Центральноукраїнського вищого професійного технічного училища імені Миколи Федоровського сьогодні, 10 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, місце керівника закладу звільнилося після завершення контракту колишнього директора. На вільну посаду наразі претендують два працівника закладу – виконуюча обов’язки директора Оксана Яценко та викладач з математики Марія Паливода.

За інформацією, Оксана Яценко працювала заступником директора з 2013 року. Марія Паливода працює в училищі з 2007 року. Після спілкування члени комісії вирішили рекомендувати обох претенденток на участь у конкурсі.

За словами начальника міського управління освіти Лариси Костенко, на даний час, відповідно до розпорядження міського голови, було оголошено конкурс на зайняття посади керівника у трьох навчальних закладах – ПТУ №4, №9 та ліцею імені Єгорова. На участь у конкурсі у двох останніх навчальних закладах подано по одній кандидатурі, а на зайняття посади керівника у ПТУ №4 подано дві кандидатури.

Переглядiв: 940