У центрі Кіровограда відбулася книжкова акція (ФОТО)

23.04.2018 15:20
image

В обласному центрі у бібліотеці ім.Є.Маланюка відзначили всесвітній день книги та авторського права вуличною акцією «Start up – розпочни успіх з книги» сьогодні, 23 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, під час проведення акції перехожі ознайомлювалися із виставками нових книг бібліотеки та брали участь у оформленні інтерактивного стенду «Підвішена книга», залишаючи поради щодо цікавих книг. На заході  також діяли фотозони «Літературний портал» та «Книжкова полиця». 

Містяни, які долучалися до заходу, брали участь у майстер-класах зі створення оригінальних закладок та літописів. У рамках проекту «Живі книги» учасники акції спілкувалися з членами Національної спілки письменників України - Оленою Надутенко, Антоніною Царук, Борисом Ревуном та Антоніною Корінь.

Також учасники літературного клубу для молоді «Ліра» провели голосні читання, декламуючи власну поезію і твори класиків. Крім того, традиційно проходив благодійний розпродаж картин та виробів на підтримку воїнів, що знаходяться в зоні АТО, спільно з громадською ініціативою «Армія SOS».

  

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1896