Як кількасот кіровоградців здійснили велопробіг (ФОТОРЕПОРТАЖ)

27.05.2017 13:29

image

В обласному центрі пройшла акція «Велодень», в  якій взяли участь кількасот  кіровоградців сьогодні,  27 травня. Про це повідомляє DOZOR.

Колона з сотень велсипедів стартувала від центру здоров'я "Драйв" та фінішувала на Козачому острові (Пушкінському парку), де відбулося спортивне свято для усієї сім'ї.

"До велопробігу долучилося близько 400 містян. Свято вдалося, і воно триває. Ми організували конкурси для дорослих,  дітей і навіть для тих, у кого немає велосипеда. Це справжнє спортивне свято, і цього року воно стало наймасштабнішим. Ми побили усі рекорди за кількістю учасників і призів ", - розповів у коментарі сайту DOZOR керівник громадської організації велосипедного руху "Там де ми" Сергій Ларшин.

Зокрема, у спортивній програмі заходу -  бій у лицарських обладунках,  виступ з гирями, зі зброєю.  Також усі охочі могли взяти участь у велоестафеті, постріляти з луку, діти змагалися і  у швидкості їзди на велосипеді. Переможці конкурсів отримували морозиво та подарунки від партнерів свята, зокрема, й інвентар для велобайків.

"Враження дуже позитивні. Проїхали з донькою усю дистанцію велопробігу. Отримали масу емоцій. Дуже багато позитиву бачили від пішоходів,  які махали, аплодували, посміхалися велосипедистам", - поділився враженнями учасник велопробігу Володимир Смірнов.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1983