Завтра у Кіровограді вчитель математики презентує власну виставку

23.03.2017 08:11

image

У обласному центрі в музеї Осмьоркіна відкриється виставка графіки художника-аматора Миколи Явтушенка у п’ятницю, 24 березня. Про це сайту DOZOR повідомили у закладі.

Виставка «Казарнянськi пасторалi Миколи Явтушенка» включає в себе понад 20 графічних картин. Працює художник у таких жанрах, як натюрморт та пейзаж.

Вчитель математики за фахом i художник за покликом душi Явтушенко у своїх творах намагається зрозумiти сутнiсть природи, розкриваючи iстину життя. За інформацією закладу, початок виставки о 12:00.

Довiдково:

 Явтушенко Микола Федорович народився в 1959 роцi на Кiровоградщинi. У 1981 роцi закiнчив фiзико-математичний факультет Кiровоградського державного педагогiчного iнституту iм. О.С.Пушкiна (нинi Кiровоградський державний педагогiчний унiверситет iменi Володимира Винниченка). Працював в загальноосвiтнiй школi вчителем фiзики, математики та малювання в Казарнянськiй загальноосвiтнiй школi Знам’янського району Кiровоградської областi.
У 1984-1991 роках навчався в Московському заочному народному унiверситетi мистецтв на вiддiленнi живопису i графiки.
У 2000 роцi в художньо-меморiальному музеї О.О.Осмьоркiна вiдбулася перша  персональна виставка Миколи Явтушенка, яка фактично дала  йому путiвку в мистецьке життя. 

Фото: isluga.com

 

Переглядiв: 928