Адвокат: чоловік, якого судять за підпал дружини, провину не визнає

06.11.2020 13:39

У Знам’янському районному суді під час засідання підозрюваний у підпалі 22-річної Алли Мацібори-Киценко з села Цибулеве не визнав свою провину. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила адвокат мами дівчини Оксана Перемот.

Як відомо, цю справу розглядають вже протягом двох років. Нещодавно стало відомо про заміну головуючої судді, тож справу почали розглядати наново. Під час засідання визначали порядок дослідження доказів. Також прокурор оголосив обвинувальний акт.

«Під час судового засідання 11 квітня 2019 року підозрюваний свою вину та цивільні позови визнав повністю. Один позов подала потерпіла мама щодо матеріальної шкоди та ще один ми подали в інтересах дитини про утримання її до 18 років - половину заробітної плати відповідно до закону. Вчора під час судового засідання підозрюваний не визнав своєї провини. Пояснював, що раніше його змушували під тиском погроз. Цивільні позови він також не визнав», - розповіла адвокат.

Як раніше повідомляв DOZOR, 14 листопада 2018 року у Знам’янському районі чоловік облив бензином та підпалив свою дружину.

Дівчина отримала 90% опіків, однак вже через декілька днів прийшла до тями. На жаль, постраждалу не вдалося врятувати. 40-річного чоловіка, якого підозрюють у підпалі дружини, затримали.

Нагадаємо, за півроку не допитали жодного свідка по справі через відсутність марок.

Переглядiв: 1537