Бандитів, які влаштували розбій перед міськрадою у Кіровограді, ще шукають

11.05.2017 08:04
image

Зловмисників, які причетні до розбійного нападу, який стався минулого тижня на вулиці Великій Перспективній перед будівлею міської ради, наразі не знайшли. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомили речник поліції області Віталіна Бевзенко.

За інформацією, за фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

«Провадження розпочато за фактом розбійного нападу, того ж дня, 4 травня.  Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці проводять всі необхідні слідчо-розшукові заходи з метою встановлення осіб підозрюваних», - повідомила Бевзенко.

Нагадаємо, минулого тижня у Кіровограді на вулиці Великій Перспективній перед будівлею міської ради невідомі в масках на автомобілі напали на водія автомобіля “SsangYong. Того ж дня на території області оголосили план «Перехват».

«В автомобілі, який був припаркованний по вулиці Велика Перспективна, невідомі розбили скло, вивели з автівки водія автомобіля, вдарили його по обличчю та викрали з салону барсетку, в якій знаходилися гроші. Злочин скоювали громадяни, які знаходилися на двох автомобілях іноземного походження», - повідомило сайту DOZOR джерело в правоохоронних органах.

Як повідомляв DOZOR, наступного дня після даної події в обласному центрі на вулиці Тарковського троє невідомих, які пересувалися на авто, спробували наїхати на поліцейського під час перевірки автівки та втекли. За інформацією з власних джерел, є ймовірність причетності даних осіб до розбою на Великій Перспективній.

Переглядiв: 1575