Депутати обласної ради зберуться на сесію у червні

28.05.2020 09:47

У Кропивницькому відбудеться сесія обласної ради 12 червня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомстві.

За інформацією, засідання відбудеться о 10-й годині. На розгляд сесії обласної ради внесені питання щодо строкового трудового договору з директором комунального закладу «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради», затвердження обласної програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я, які перебувають в управлінні обласної ради, на період до 2022 року.

Також розглядатимуть питання про внесення змін до програми розвитку місцевого самоврядування у Кіровоградській області на 2018-2022 роки, вирішення земельних питань, звернення депутатів Кіровоградської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо адміністративно-територіального устрою України та недопущення приватизації державного підприємства «Східний гірничозбагачувальний комбінат».

Як раніше повідомляв DOZOR, депутати не підтримали проект рішення  щодо припинення закладів охорони здоров’я. Однак підтримали проект рішення щодо призначення генерального директора КНП "Обласний клінічний онкологічний центр Кіровоградської обласної ради". Нацгвардійці не пускали на сесію депутатів Ігоря Степуру та Руслана.

Переглядiв: 726