Для розгляду справи щодо вбивства Діани Хріненко замінили суддю

30.01.2020 09:44
У Кіровському районному суді відбулося підготовче засіданння по справі вбивства Діани Хріненко , під час якого змінили склад колегії суддів сьогодні , 30 січня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
 
Так, під час засідання член суддівської колегії Ірина Загреба заявила про самовідвід. Таку ж думку висловив адвокат підозрюваного у вбивстві Миколи Середницького. Причина самовідводу - родинні зв’язки між вказаним суддею Кіровського районного суду та суддею Ленінського районного суду Андрієм Загребою.
 
Суд задовольнив заяву про самовідвід судді. Наразі до складу колегї суддів входить головуючий суддя Олександр Куценко, судді Роман Петров та Оксана Бершадська. Наразі підготовче засідання продовжили.
 

Нагадаємо, 24 серпня 2018 року у с. Суботці Знам’янського pайону  зниклa 16-річна  Діaнa Хpіненко.  Дівчина пішла на святкування Дня Незалежності та додому так і не повеpнулася. Тіло було знайдене торік на території Знам’янського району, а прощання з дівчиною відбулося 26 липня.

Вже 14 серпня 2019 року правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дівчини. 

Адвокат підозрюваного подав апеляційну скаргу через незгоду із запобіжним заходом для 28-річного підозрюваного Миколи Середницького і просив обрати будь-який запобіжний захід, який не пов'язаний з ізоляцією підозрюваного. Втім судді після засідання повідомили, що апеляційна скарга сторони захисту залишається без задоволення.  

Читайте також:

Термін досудового розслідування по справі Діани Хріненко продовжать

Переглядiв: 3632