Два місяці пошуків: Місцезнаходження Діани Хріненко досі не встановили

24.10.2018 16:40
image

Місцезнаходження 17-річної Діани Хріненко, яка зникла після святкування Дня Незалежності у селі Суботці, досі не встановлено. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

«Працівниками поліції продовжується розслідування кримінального провадження по зникненню неповнолітньої Діани Хріненко, розпочатого за ч. 1. ст. 115 Кримінального Кодексу України». Зараз обстежено значну територію. Мова йде про територію самого населеного пункту – села Суботці, його межі та прилеглі до району ділянки. На теперішній час місцезнаходження дівчинки не встановлено, поліцейські продовжують її пошуки», - повідомили правоохоронці.

Як раніше повідомляв DOZOR, у селі Суботці Знам'янського району зникла 16-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Нагадаємо, речовий доказ – ланцюжок та кров, знайдені поблизу місця зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко, досліджують експерти.

Під час пошуків пошуків дівчини на території села знайшли людські останки.  Під час зустрічі з активістами начальник поліції області Роман Козьяков повідомив, що пошуки дівчини поки не дали позитивного результату.

Також під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко.

Читайте також:

Поліцейські розшукують Діану Хріненко, застосовуючи спеціальну відеокамеру.

 

Переглядiв: 6020