«Екопатруль» запрошує кропивничан прибрати Набережну

12.09.2019 07:43
image

Волонтери та активісти громадської організації «Перспектива молоді» в рамках роботи проекту «Екопатруль» запрошують жителів міста долучитися до прибирання центральної частини набережної у суботу, 14 вересня. Про це  медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

Як відомо, «Екопатруль» – екологічний проект, ініційований ГО «Перспектива молоді». Протягом вихідних волонтери та активісти збиються на пробирання у найбільш забруднених мікрорайонах міста.

«Вже у цю суботу ми плануємо прибирати центральну частину набережної та запрошуємо вас, адже чистота міста залежить від кожного з нас! Плануємо збиратися о 10:00 біля Креативний ІТ-простір KOWO (пров. Василівський, 10). Чекаємо і запрошуємо усіх бажаючих зробити корисний подарунок для нашого міста, напередодні його дня народження! З нас -рукавички, мішки для сміття та гарна компанія. З вас - бажання зробити корисну справу», - повідомив організатор проекту Дмитро Бабак.

Бажаючі взяти участь можуть заповнити анкету волонтера за даним посиланням.  Деталі за номером: 099 026 45 51 (Тетяна).  

Як раніше повідомляв DOZOR, активісти і волонтери громадської організації «Перспектива молоді» в рамках роботи проекту «Екопатруль» прибрали територію лісу у мікрорайоні Кущівка,

Нагадаємо, торік в обласному центрі з ініціативи громадської організації «Перспектива молоді» стартував проект «Екопатруль». Волонтери та активісти провели рейд на багатьох локаціях, зокрема, у мікрорайонах Лелеківка та Кущівка, на вулиці Попова, у Фортеці святої Єлисавети та на території Лісопаркової.

Антоніна Шаповалова

  

Переглядiв: 1161