Фігурант «кулькового» конфлікту та бійки з Райковичем несподівано став його однопартійцем

18.09.2020 06:41
image

Депутат міської ради Володимир Смірнов, який став фігурантом кримінальної справи через підозру в нанесенні удару міському голові Андрію Райковичу, несподівано став прихильником мера Кропивницького. Смірнов у Фейсбуці повідомив,  що буде знову балотуватися до міськради від партії мера Дніпра Бориса Філатова  «Пропозиція», у яку нещодавно з партії БПП перейшов Райкович. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у пості Смірнов вказує, що мав з Райковичем непрості відносини, однак зараз все позаду. А в коментарях на питання містян Володимир Смірнов підтвердив, що йде до міської ради Кропивницького під партії «Пропозиція».

Так, дана партія була створена мером Дніпра Борисом Філатовим. До неї увійшли мери кількох міст Миколаєва, Чернівців, Житомира, Херсона та Кропивницького. Слід звернути увагу, що під час минулих виборів Смірнов йшов до міськради Кропивницького від партії «Самопоміч». 

Нагадаємо, у 2017 році між Смірновим та Райковичем ставалися конфлікти та словесні перепалки. Найгучніша з них  сталася у серпні. Тоді Смірнов приніс до кабінету мера повітряні кульки від учасників акції, які звинувачували місцеву владу у крадіжках з бюджету Кропивницького через не проведення допорогових закупівель в системі Прозоро.  

«Вручив? Свободен. Дурень ти Божий», - сказав Райкович після вручення Смірновим кульок.

Під час того, як депутат виходив з кабінету, він порівнявся з Райковичем та зачепив його рукою по обличчю. Коментуючи ситуацію журналістам, мер заявив, що Смірнов вдарив його в обличчя.

image

У результаті Райкович особисто подав заяву до правоохоронців і справа навіть дійшла до суду.

 

 

Переглядiв: 1967