Григорій Чапкіс: Команда Стрижакова має потужну Стратегію розвитку Кропивницького  

15.10.2020 15:11
image

Стратегія Стрижакова дасть можливість змінити місто на краще і з підтримкою містян її вдасться реалізувати команді «Перспективи міста».  Про це, коментуючи Стратегію розвитку міста, повідомив народний артист України, легенда української хореографії Григорій Чапкіс.

«Артем Олегович – це трудолюбива людина, яка вже багато років робить добро і отримує від цього велике задоволення. Його офіс відкритий для людей щодня і будь-який житель міста може звернутися і отримати від нього допомогу. Мене це зачепило. Наприклад, людям мого віку треба знати, що хтось і про них пам’ятає і бачить їх життя, надавати необхідну допомогу. Це і робить команда Артема. З підтримкою містян він дійде до перемоги, а в нього все для цього є –  ціль, задачі, форма і методи виповнення цих задач. У Артема Стрижакова сильна команда, серед якої і наше досвідчене покоління, і молоді фахівці. Вони енергійні, вони знають, що вони хочуть, і я вірю, вони доб’ються цього. Я особисто впевнився в тому, що це гарна команда з потужною Стратегією розвитку міста, на неї можна покластися», - поділився Григорій Чапкіс.

Підтримали Стратегію Стрижакова і низка відомих кропивничан. Серед них - доктор філософії, заслужений працівник транспорту України Леонід Шмаєвич, заслужений економіст України, кандидат економічних наук, доцент Галина Кузьменко,  настоятель Благовіщенського храму отець Євгеній Назаренко, заслужений працівник культури України  Василь Босий, декан факультету педагогіки та психології ЦДПУ ім. В. Винниченка, кандидат педагогічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Анатолій Рацул.

«Артем Олегович – мій студент, аспірант, і я вірю в нього, тому що в ньому акумулюється досвід і молодість. Він – успішний підприємець, хороший науковець і ефективний громадський діяч.  Сьогодні в нашому місті багато чого занепадає, але я впевнений, що саме разом з Артемом Олеговичем місто має перспективи, бо в нього не розходиться слово з ділом», - констатує Анатолій Рацул.

Нагадаємо, в обласному центрі на стадіоні «Зірка» лідер «Перспективи міста» Артем Стрижаков виступив перед кропивничанами з проникливою промовою та презентував свою Стратегію розвитку Кропивницького «Місто перспектив для кожного».

image

 

 

Переглядiв: 1820