Гурт «Жадан і Собаки» презентував у Кіровограді нові пісні (ФОТО)

29.03.2019 08:44
image

В обласному центрі у нічному клубі «Fusion Club» відбувся концерт українського гурту «Жадан і Собаки» вчора, 28 березня.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR

Так, організаторами заходу виступила обласна організація Всеукраїнського товариства «Просвіта». На концерті гурт презентував містянам свої нові пісні «Кобзон», «Троєщина», «Тьолка барабанщика» та «Мальви».

«Ми запросили цей гурт, тому що з Жаданом ми давно товаришуємо і я шаную його творчість. У нього добре виходить презентувати свою поетичну творчість під музику гурту «Жадан і Собаки», яка гарно сприймається серед молоді. Це найкращий спосіб популяризувати сучасну українську літературу і культуру загалом», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR співорганізатор Олександр Ратушняк.

Крім того, фанати послухали декілька авторських віршів Сергія Жадана із нової збірки «Антена», яку він нещодавно презентував у бібліотеці імені Маланюка.

«Мені завжди подобалася творчість Сергія Жадана. Я була на всіх його концертах у Кропивницькому. Сьогодні я, звичайно, була на презентації книги і дуже задоволена тим, що змогла придбати її. Зворушує те, як він читає вірші, адже його слова проникають до глибини душі. Якщо ж казати про його творчість із гуртом, то, звичайно, я не можу уявити «Жадан і Собаки» без Жадана», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гостя заходу Аліна Переверзєва.

Як раніше повідомляв DOZOR, відомий український  письменник, поет та рок-виконавець Сергій Жадан представив у Кіровограді свою нову збірку віршів під назвою «Антена».

Нагадаємо, в обласному центрі у нічному клубі «Fusion Club» кіровоградець Дмитро Бабак під час концерту українського гурту «Жадан і Собаки» освідчився коханій дівчині.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 1345