Кабмін не призначив нового голову Кіровоградської ОДА

15.07.2020 11:36

Кабінет Міністрів мав призначити голову Кіровоградської ОДА Богдана Торохтія, однак не зробив це через його відсутність. Про це у своєму каналі Телеграм повідомив нардеп Олексій Гончаренко сьогодні , 15 липня, інформує медіапортал DOZOR.

"Сьогодні Кабмін мав погодити призначення Торохтія Богдана на посаду голови Кіровоградської обласної державної адміністрації. Але Богдан так і не прийшов на засідання Кабміну", - написав Гончаренко.
image

Довідково:

Богдан Торохтій народився 9 червня 1984 року у Кропивницькому. Він працює народним депутатом України 9 скликання. Здобув вищу освіту у 2007 році у Київському національний університеті внутрішніх справ.

Як раніше повідомляв DOZOR, під час засідання Уряду повідомили про звільнення з посади голови Кіровоградської ОДА Андрія Балоня. Того ж дня у приміщенні Кіровоградської ОДА та будинку, де проживає губернатор, тривали обшуки, які завершилися затриманням посадовця.

У вищому антикорупційному суді вже відбулося перше засідання по справі Андрія Балоня, у результаті якого суд призначив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці з можливістю внести заставу у розмірі 10 мільйонів гривень. За ексголову Кіровоградської ОДА Андрія Балоня та керівникa пaтронaтної служби Сергія Шевченкa внесли заставу.

Переглядiв: 1502