Кіровоградська молодь прибрала Набережну під час бігу (ФОТО)

16.10.2018 06:23
image

У Кіровограді відбулася екоакція «Чистобіг», під час якої волонтери і активісти громадської організації «Перспектива молоді» бігли та збирали сміття на території Набережної. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, «Чистобіг» став завершальним екорейдом цьогоріч. Захід відбувся за участю представників управління з надзвичайних ситуацій, патрульної поліції, господарського суду області, управління юстиції, благодійного фонду «Повернення до життя» і Товариства Червоного Хреста України. Також приєдналися студенти льотної академії та коледжу економіки і права ім. М. П. Сая.

Перед початком заходу учасники зробили розминку і потім розпочали біг від Ковалівського мосту.

«Сьогодні мене запросили на цей захід, і я вирішила взяти участь у прибиранні, тому що підтримую цю ініціативу. Це було дуже класно і я вважаю, що ця розминка корисна для організму. Зараз починає набирати популярності спорт, молодь починає оздоровлюватися, і це дуже добре. Тому вважаю, що поєднання бігу зі збиранням сміття буде актуальним і наступного року. Коли «Екопатруль» знову розпочне свою діяльність, я із задоволенням готова приєднатися до екорейдів задля покращення вигляду нашого міста», - поділилася враженнями учасниця заходу Ірина Слободяник.
image
image
image
image
image
image

Після заходу від членів громадської організації «Перспектива молоді» всім учасникам екозабігу вручили подяки за активну участь.

«Сьогодні настав той день, коли «Екопатруль» робить наше місто чистішим вже півроку. Наразі вже час нам йти у «зимову сплячку», оскільки починаються морози і несприятливі погодні умови для функціонування нашого проекту. Цього разу ми вирішили зробити прибирання незвичайним і провести такий захід, який запам’ятається нашим містянам, а саме «Чистобіг». Разом із нашими партнерами ми пробігли центральною частиною Набережної і прибрали все сміття за годину, зробивши її чистою і безпечною для прогулянок. Активісти закликають містян у майбутньому долучатися до «Екопатруля», який стартує вже з наступної весни», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR співорганізатор заходу, голова громадської організації "Перспектива молоді" Дмитро Бабак.
image
image
image
image
image

Як раніше повідомляв DOZOR,  в обласному центрі з ініціативи громадської організації "Перспектива молоді" стартував проект "Екопатруль". Волонтери та активісти вже провели рейд у Фортеці святої Єлисавети, на Набережній, на території Лісопаркової у мікрорайоні Лелеківка, біля Сугоклії і на території Набережної біля спортшколи. Також прибрали яр між Кущівкою і Великою Балкою.Минулого тижня провели екорейд вже вдруге у мікрорайоні Лелеківка. Передостанньою локацією для прибирання активісти обрали сквер на Попова.

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1752