Кіровоградську школярку побили однолітки

02.11.2018 11:36

В обласному центрі між ученицями школи № 23 сталося непорозуміння, у результаті чого постраждала 14-річна дівчинка вчора, 1 листопада. Про це медіапорталу DOZOR стало відомо з власних джерел.

За інформацією адміністрації школи, непорозуміння виникло через висловлювання дівчат у соцмережах. Після уроків на вулиці школярки почали з’ясовувати відносини.

«За інформацією адміністрації загальноосвітньої школи № 23, вчора після уроків між дівчатками сталося непорозуміння. У результаті одна з учениць потрапила у лікарню, адміністрація і батьки надають допомогу, для скорішого одужання дитини. Наразі триває розслідування цього випадку. За результатами роботи комісії, управління освіти буде проінформовано. На сьогоднішній день вже провели опитування і плануються додаткові бесіди з усіма учнями цієї школи. Також ми вкотре нагадуватимемо колективам, що якщо трапляються такі випадки, то робота проводиться не на достатньому рівні, і залучатимемо працівників нашої Нацполіції», - зазначила начальник управління освіти міськради Лариса Костенко.

У поліції області повідомили, що за цим фактом мама дівчинки подала заяву до поліції. Інформацію внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 ККУ і наразі обставини інциденту з’ясовуються.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі у школі №29 через удар, отриманий під час перерви, учень восьмого класу потрапив до лікарні.

Нагадаємо, в обласному центрі в школі №29 учень восьмого класу поранив однокласника в ногу ножем.

Переглядiв: 3792