Кіровоградці хочуть, щоб маршрутки курсували містом до опівночі

05.04.2017 09:02

image

Кіровоградці у петиції вимагають від міської влади подовження курсування маршрутних таксі до 23:30. Відповідна інформація опублікована на сайті міськради, інформує DOZOR.

«На роботу громадського транспорту Кіровограда є чимало нарікань. Одні з найпроблемніших питань - графік і час роботи громадського транспорту. Більшість маршрутів припиняють курсувати вулицями після 21:00. Хоча після дев'ятої вечора життя у місті не припиняється. Люди повертаються з роботи додому, на автовокзали приїжджають автобуси, а на залізничний вокзал - поїзди. Доцільно продовжити роботу маршрутних таксі, автобусів і тролейбусів до 23:00. А ті маршрути, які проїжджають повз автовокзали і залізничний вокзал - до 23:30. Зокрема, це стосується маршрутних таксі 1Ц, 6, 11, 108 115. А також тролейбусів: №9 та 10», - зазначає автор петиції Богдан Бур’яненко.

Також у петиції піднімається питання інтервалів руху громадського транспорту.

«Маршрутне таксі №14 після 20:00 має інтервал руху 40-50 хвилин. Що неприпустимо для громадського транспорту. Адже пасажир не буде чекати майже годину. Саме через це на деяких маршрутах мала пасажирозаповненність. Вирішенням проблеми вважаю залучення більшої кількості рухомого складу, а також рух громадського транспорту за чітким графіком, який має бути розміщенний на зупинках»,  - додає Богдан Бур’яненко.

Підтримати петицію можна за даним посиланням.

Нагадаємо, в Кіровограді підвищили вартість проїзду, а потім новий тариф скасували. Проте перевізники не збираються виконувати рішення виконкому. Кіровоградський юрист заявив, що це незаконно і назвав ситуацію тарифною аферою міської влади і перевізників.

Читайте також:

Кіровоградці про покращення  роботи маршруток  після підвищення тарифу на проїзд (ВІДЕО)

Переглядiв: 1569