Кіровоградці їздитимуть по 4,50 невизначений час через суди

27.06.2017 07:20
image

Жителі обласного центру платитимуть за проїзд у маршрутках 4,50 невизначений термін через відмову перевізників розривати додаткові угоди про погодження нового тарифу. Про це під час прес-конференції заявив начальник управління розвитку транспорту Олександр Вергун, інформує DOZOR.

«У березні цього року міська влада скасували тариф 4,50 та надіслала перевізникам пропозиції про розрив додаткової угоди, які були укладені після погодження нового тарифу. Вони мали 20 днів на розгляд пропозиції і після цього написали нам відмови з цього приводу. Вони не хочуть розривати додаткові угоди. Зараз процедура розірвання цих угод йде у судовому порядку, відбулося перше процесуальне засідання. Наступне заплановане на 3 вересня. Тому вартість проїзду досі 4,50», - повідомив Вергун.

Нагадаємо, у березнні депутати Кіровоградської міськради в ході сесії проголосували за скасування рішення виконкому щодо підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорту.

Нагадаємо, 16 лютого Кіровоградський виконком затвердив нові тарифи на проїзд. Як у Кіровограді «продавлювали» тариф на проїзд 4,50 грн - у відеоматеріалі.

Переглядiв: 966