Кропивничани скаржаться на велодоріжки на відремонтованій Полтавській

07.10.2020 12:33
image

Жителі обласного центру вчергове скаржаться на якість ремонтних робіт на вулиці Полтавській, які обійшлися місту в понад 37 мільйонів гривень. Цю тему містяни активно обговорюють в соцмережах. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на сторінку кропивничанки Олени Карпенко в Фейсбук.

«Безглуздя. Також дратує ідіотський, нікому не потрібний паркан праворуч від тротуару. З приводу тактильної плитки, водовідведення і небезпечного сусідства недо-велодоріжки з тротуаром теж багато питань», - написав Денис Ткаченко.
«Там ще прямо на велодоріжку двері двох МАФів виходять. Причому до одного з них прямо з червоної плитки пандус виклали, дуже мило», - з сарказмом прокоментувала Олена Карпенко.
«Для чого там було робити цю "велодоріжку", для галочки? Таке враження, ніби навмисне, глузуючи так зробили», - написав Олександр Козловський.

Небайдужі містяни почали активно обговорювати не лише велодоріжки, а загалом ремонт вулиці:

«Багато проколів на Полтавській, хоча і гарно, але під час ожеледиці зі сторони Varto є ризик з пішохідної доріжки злетіти на дорогу - дуже великий кут спуску. І ці бордюри скрізь для подолання перешкод», - написала голова КОО ВГО “Народна академія творчості інвалідів” Ельміра Небесна.
«Не уявляю, як маломобільним громадянам пересуватися тими тротуарами! Там навіть тактильна плитка недолуго вкладена. Та ще і ці з‘їзди небезпечні. Просто свинство таку роботу приймати у підрядника», - прокоментувала Олена Карпенко.

Ще одна громадська активістка Вікторія Талашкевич поділилася дописом у себе на сторінці, який підписала:

«Професіонали про пологі з'їзди з тротуару не чули - бордюри треба винести як символ на політичні бігборди тих, хто реконструював вулицю Полтавську. І кількість вказати, щоб все було в єдиному стилі на біг-бордах: "Встановлено стільки то". Стрибайте, любі виборці! Хто не скаче, той. Ну, ви в курсі», - написала Вікторія Талашкевич.

Нагадаємо, через ремонт частини вулиці Полтавської 33 об’єкти у Кропивницькому, серед яких, лікарні, школи та дитячі садочки залишаться без ремонтів. Полтавську ремонтуватує оскандалена фірма, яка була пов’язана з мерією Кропивницького.

Читайте також:

Реконструкція вулиці чи ремонт дороги на Полтавській: що роблять на одній із вулиць Кропивницького.

Полтавську, відремонтовану за 37 мільйонів гривень, підмиває водою.

На відремонтованій Полтавській провалилася тротуарна плитка.

Переглядiв: 7244