Лише кілька студентів підписали нові угоди з медвишем у Кіровограді  

12.02.2019 13:32
image

Лише декілька студентів підписали нові двосторонні угоди про навчання з Донецьким медичним університетом. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі філії університету.

Так, нова угода не передбачає третю сторону – фірму-контрактера, яка не перерахувала вишу кошти, що сплатили студенти за другий семестр навчання.

«Станом на сьогодні укладені лише сім угод. Студенти з якихось причин не дуже активно їх укладають», - повідомили у прес-службі вишу.

Також у прес-службі додали, що навчальний процес продовжується.

«Зараз студенти навчаються за домовленістю, щоб вони хоча б якось зайняли свій час. Але фактично вони відраховані і наказу про поновлення студентів на навчанні немає», - додали у прес-службі.

Нагадаємо, в обласному центрі студенти медичного університету влаштували мітинг через  те, що їх примушують платити вдруге за навчання. Після цього співробітники слідчого управління спільно з головним управлінням контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБ України викрили на отриманні хабарів посадовців Донецького Національного медичного університету. 

Переглядiв: 843