Масштабну виставку «Агроекспо» відвідали понад 40 тисяч гостей

28.09.2019 15:18
image

В обласному центрі  міжнародну агропромислову виставку  «Агроекспо-2019» відвідали 41 394 гостей. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори виставки.

Так, у перший день захід відвідали  14019 осіб,  другий– 15548,третій– 11827 відвідувачів.  Для порівняння: кількість відвідувачів за всі 4 дні виставки минулого року склала 35 тисяч осіб.

У агровиставці взяли участь 585 компаній-експонентів та близько 500 учасників Покровського ярмарку. Виставкова площа комплексу має рекордні для України розміри і складає 125 000 м².  

Традиційно на «Агроекспо-2019» можна було побачити новинки сільгосптехніки світових та вітчизняних брендів. Усього за три дні демпоказів свої можливості показали 26 одиниць техніки провідних українських та іноземних компаній.

На спеціальному полігоні для тест-драйву на виставці пройшов один з найбільший в Україні тест-драйвів кросоверів та позашляховиків, у якому взяли участь 11 позашляховиків відомих світових брендів: Mitsubishi, Nissan Renault, Ford, Subaru, Skoda. Організатори виставки підготували 5 спеціальних смуг для тесту.

Також в рамках заходу вже традиційно пройшла виставка AutoLand, під час якої пройшли всеукраїнські прем’єри одразу 10 автомобільних новинок сезону.

На "Агроекспо-2019" аграрії вже традиційно мали змогу купити сільгосптехніку дешевше. Діяли дві знижкові акції. За умовами першої, у разі підписання безпосередньо на виставці договорів на купівлю техніки, аграрій отримував знижку від 5%. Друга передбачала дисконт від 10%, якщо техніка придбавалась прямо з виставки.

Також в рамках виставки відбувся Всеукраїнський освітній ярмарок. Цього разу свої наукові потужності показали 31 ВНЗ з різних куточків України. Серед них НТУУ "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Уманський національний університет садівництва тощо.

Нагадаємо, у Кропивницькому відбулося відкриття масштабної агропромислової виставки «Агроекспо-2019» та «Покровського ярмарку».

В рамках заходу традиційно відбувся конкурс серед гарбузів-велетнів. Також під час "Агроекспо" пройшли змагання серед найсильніших спортсменів.   

Переглядiв: 2799