Міське управління охорони здоров’я візьме участь у суді щодо закриття другого пологового будинку

21.03.2017 11:08

image

У Ленінському суді відбулося друге судове засідання щодо закриття другого пологового будинку «Святої Анни» сьогодні, 21 березня. Про це повідомляє DOZOR.

У ході засідання головуючий суддя Ірина Шевченко озвучила клопотання від представника міської ради, в якому просять долучити до  наступного засідання представників міського управління охорони здоров’я. Відтак чиновникам нададуть слово на засіданні, яке відбудеться у травні.

Нагадаємо, минулого місяця у Ленінському суді відбулося перше засідання щодо закриття другого пологового будинку. Головуючий суддя Ірина Шевченко, ознайомившись з матеріалами, перенесла розгляд справи у зв’язку з помилкою у документі від представника позивача.

Як повідомляв DOZOR, працівники другого полгового будинку «Святої Анни» вже почали роботу у пологовому будинку №1. За словами колишнього головлікаря пологового будинку №2 Володимира Капко, 25 працівників ліквідованого пологового звільнилися.

Попри те, що в першому пологовому будинку тривають ремонтні роботи,  він частково вже виконує функції перинатального центру. За інформацією, в закладі вже запрацювало цілодобове лабораторно-діагностичне відділення, якого не було в жодному з пологових будинків раніше. Відкриті відділення реанімації для жінок та немовлят. Триває ремонт у відділенні ІІ етапу виходжування недоношених новонароджених, що частково вже функціонує.

Переглядiв: 1007