На кіровоградському ринку на хлопця напав собака

08.05.2019 15:05
image

В обласному центрі біля старого автовокзалу на ринку «Черемушки» на 22-річного хлопця напав собака. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила мати потерпілого Вікторія Шовкун.

За інформацією, подія сталася близько 13-ї години.

«Ми з сином йшли по ринку. Біля палаток лежав собака, але ми не дуже звернули на нього увагу. Несподівано він підскочив, вкусив сина під коліно і втік. Ми не встигли розгледіти її, тому виникла проблема у його пошуках», - розповіла Вікторія.

Матір потерпілого стверджує, що хотіла звернутися до адміністрації ринку, але було зачинено всюди, навіть у медпункті, який розташований на території «Черемушок».

Відтак юнака довелося терміново везти до лікарні, де йому зробили щеплення від правця, і досі він ходить на перев’язки.

«Наскільки я знаю, там всього три собаки, але ніколи такого не було, щоб вони просто так кидалися на людей. Я сьогодні знов ходила на ринок, щоб знайти собаку, але все марно. Переймаюся, що доведеться робити вакцину від сказу», - додала жінка.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі по проспекту Університетському зграя собак напала на 10-річного хлопчика.

Нагадаємо, в обласному центрі на вулиці Героїв України (Героїв Сталінграда) собака напала та вкусила кіровоградського майстра з візажу Валерію Рибу.

Також у селі Звенигородка Олександрійського району домашня собака напала та покусала 7-річного хлопчика Максима Картагуза. Подія сколихнула не тільки селян, але й усю область, оскільки хлопчик з багатодітної родини з важкими травмами обличчя потрапив до лікарні.

Фото Сетевые заметки

Переглядiв: 4043