Нові угоди, які студенти-іноземці уклали з медуніверситетом, недійсні

12.02.2019 14:54
image

Сім угод, які уклали студенти медичного університету вчора, визнали недійсними через помилки. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі закладу.

«Сьогодні ніякі двосторонні угоди не укладали, оскільки студенти, згідно з наказом, вважаються відрахованими і не є поновленими на навчанні. Вчора декілька угод було підписано, але через помилки у тексті договору вони не є дійсними та діючими», - повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, сьогодні у коментарі медіапорталу DOZOR пресс-служба вишу повідомила про укладання семи угод між студентами та університетом. Так, нова угода не передбачає третю сторону – фірму-контрактера, яка не перерахувала вишу кошти, що сплатили студенти за другий семестр навчання.

«Станом на сьогодні укладені лише сім угод. Студенти з якихось причин не дуже активно їх укладають», - повідомили у прес-службі вишу, але згодом надали іншу інформацію.

Як повідомляв DOZOR, обласному центрі студенти медичного університету влаштували мітинг через  те, що їх примушують платити вдруге за навчання. 

 

 

 

 

 

Переглядiв: 985