Пікетувальники перекрили рух на Великій Перспективній (ФОТО)

03.11.2017 09:51
image

У центрі Кіровограда підприємці ринку «Європейський» перекрили рух транспорту на перехресті вулиць  Велика Перспективна та Чміленка  сьогодні, 3 листопада. Про це повідомляє DOZOR. 

Причина акції протесту -  відключення торговельних точок підприємців «Європейського ринку» від енергопостачання, попри те, що вони сплатили за неї, згідно з тарифами. Також, за словами підприємців, директор ТОВ «21 век» Ігор Захаров вчора зварював їхні ролети.

«Хочуть, щоб ми платили 350 гривень за квадратний метр. За електроенергію ми заплатили, але нам її відключили. Ми не знаємо, хто офіційно власник ринку, договори нам вони не показують і не віддають. Ми не можемо зрозуміти, чому міська влада не звертає на нас увагу. Коли були вибори, ми всі за ними йшли, а зараз влада ховається від нас», - обурюється підприємець Олена Оврихіна.

Скільки триватиме акція протесту на проїжджій частині Великої Перспективної, пікетувальники не повідомляють.

Нагадаємо,  вчора, 2 листопада, підприємці ринку «Європейський» мітингували на головній площі міста. Як повідомляв DOZOR, підприємці вже декілька разів мітингували через суттєве підвищення оренди .

Також мітингувльникиі збиралися під стінами міськради, однак заступник міського голови Олександр Грабенко порекомендував владнати конфлікт переговорами.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4937