Міська влада дала зрозуміти підприємцям, що вони самі мають розбиратися з власниками «Європейського ринку»

11.10.2017 12:42
image

Міська влада може допомогти підприємцям «Європейського ринку» лише порадою. Під час зустрічі  заступник міського голови Олександр Грабенко порадив підприємцям звернутися до правоохоронців сьогодні, 11 жовтня. Про це повідомляє DOZOR.

 «Дуже шкода самим зробити магазини і щоб тепер у нас їх забрали. Поверніть нам наші будівлі і розірвіть з ними договір оренди землі. Нам сказали, щоб ми забиралися геть, якщо не укладемо договір до 15 жовтня. Ми готові сплачувати оренду, яка була раніше, але у міський бюджет», - звернулися до посадовця підприємці.
 «Я купувала у Онула ролет, виплачувала гроші за нього тривалий час. Коли виплатила, то підійшла та попросила документ, який засвідчує те, що цей магазин мій. Він відмовився надавати такий документ і сказав, що мені це не потрібно, магазин і так мій. А зараз нас відверто залякують», - обурюється підприємець Марія Дроба.
«Розірвати договір оренди землі, якщо споруди у  його власності -  неможливо. Жоден суд не вирішить справу на вашу користь. В мене в голові не вкладається, як тисяча людей віддавали гроші просто так», - зазначив  заступник місього голови Олександр Грабенко.
«Я не знаю, що вам сказати. Треба писати заяву до правоохоронних органів, до фіскальної служби.  Місто та влада нібито в стороні, тому що у вас є відносини з орендарем. Ми маємо робити все виключно у правовому полі. Для початку потрібно піти не дуже великим колективом до людини, яка може там приймати адекватні рішення. Це може бути не Онул і не Захаров. Діалог має бути. Якщо його не буде, то треба писати заяву до поліції про шахрайство, також звернутися до антимонопольного комітету», - порадив підприємцям чиновник.

Нагадаємо, підприємці «Європейського ринку», обурені підвищенням орендної плати торговельних площ, уже провели три мітинги, зокрема,  у  дендропарку та біля міської ради.

Переглядiв: 1988