Поліцейські затримали учасника стрілянини біля Кіровського суду

01.08.2017 12:21

Правоохоронці затримали 32-річного учасника стрілянини, яка сталася у лютому біля Кіровського районного суду. Підозрюваному повідомили про підозру сьогодні, 1 серпня. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

Наразі проводиться досудове слідство. Вирішується питання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді арешту.

Нагадаємо, 21 лютого, в обласному центрі біля Кіровського районного суду сталася стрілянина. У місцевого жителя стріляли та завдали ножового поранення.  Правоохоронці оприлюднили відео з затримання учасників стрілянини в обласному центрі.

Як повідомляв DOZOR,  поліцейським стало відомо про ще одного потерпілого під час конфлікту, який завершився стріляниною. Чоловік звернувся до лікарні швидкої допомоги самостійно через поранення ніг. 

За словами начальника Нацполіції області Сергія Кондрашенка, при затриманні підозрюваних у замаху на вбивство поліцейські жодного разу не вистрелили.

Як повідомляв DOZOR, учасники замаху на вбивство, який стався під Кіровським районним судом,  конфліктували між собою раніше. 

 

Переглядiв: 1079