Причина стрілянини під Кіровським судом - давній особистий конфлікт

22.02.2017 13:59

image

Учасники замаху на вбивство, який стався вчора під Кіровським районним судом,  конфліктували між собою раніше. Про це на брифінгу повідомив начальник ГУ Нацполіції в області Сергій Кондрашенко сьогодні, 22 лютого, інформує DOZOR.

«За відомою нам інформацією, у всіх трьох осіб, яких ми затримали, конфліктні ситуації виникли раніше з даною особою (потерпілим - ред.). Потерпілий раніше був неодноразово засуджений за майнові злочини, за зберігання вогнепальної зброї», - розповів Сергій Кондрашенко.

Нагадаємо, у вівторок, 21 лютого, в обласному центрі біля Кіровського районного суду сталася стрілянина. У місцевого жителя стріляли та завдали ножового поранення.  Правоохоронці оприлюднили відео з затримання учасників стрілянини в обласному центрі.

Як повідомляв DOZOR,  поліцейським стало відомо про ще одного потерпілого під час конфлікту, який завершився стріляниною. Чоловік звернувся до лікарні швидкої допомоги самостійно через поранення ніг. 

За словами начальника Нацполіції області Сергія Кондрашенка, при затриманні підозрюваних у замаху на вбивство поліцейські жодного разу не вистрелили. Крім цього, кіровоградська поліція шукає ще двох осіб, які підозрюються в скоєнні вчорашнього замаху на вбивство, який стався біля Кіровського районного суду. Підозрювані у скоєнні замаху на вбивство на даний час ще не оголошені в розшук.

Переглядiв: 2526