Поліція Кіровоградщини підтвердила інформацію про пошуки Діани Хріненко в Дніпрі

16.11.2018 08:19
image

Поліція Кіровоградської області перевіряє інформацію щодо можливого перебування 17-річної жительки села Суботці Діани Хріненко в Дніпрі. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

«Ми отримали інформацію про можливе перебування розшукуваної Діани Хріненко на території іншої області. На даний час встановлено та опитано громадянина, який, за його словами, бачив особу, схожу за прикметами, на розшукувану. Наразі на території області проводять додаткові заходи з орієнтування громадськості  щодо зниклої особи і взаємодія з населенням в рамках розшукових заходів. Робота у даному напрямку триває», - повідомили у поліції.

За інформацією правоохоронців з Дніпра, дівчину бачили в районі ТРЦ «Вавілон» з 5 по 9 листопада. Громадян, які володіють будь-якою інформацію щодо даної події, просять звертайтися до поліції за номерами 102 або 0986676768.

Нагадаємо, у селі Суботці Знам'янського району зникла 16-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Під час пошуків пошуків дівчини на території села знайшли людські останки.  Під час зустрічі з активістами начальник поліції області Роман Козьяков повідомив, що пошуки дівчини поки не дали позитивного результату.

Також під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко.

Читайте також:

Поліцейські розшукують Діану Хріненко, застосовуючи спеціальну відеокамеру.

  

 

Переглядiв: 6924