Породілля з Кіровоградщини, у якої померла дитина, вимагатиме компенсацію

20.09.2020 08:06

Жителька Маловисківського району Яніна Глушко, яка звинувачує лікарів Центральної районної лікарні у недбалості, що стала причиною смерті її дитини, вимагатиме компенсацію за наклеп. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила породілля.

За її словами, після того, як поліція закрила кримінальну справу про смерть дитини, з’ясувалося, що вона мала інфекційні хвороби, про які раніше їй не говорили. Так, лікарі Маловисківської ЦРЛ написали, що Яніна хворіє на токсоплазмоз і вірус папіломи людини.

«Я звернулася в лабораторію «Сінево», де здала всі аналізи – на токсоплазмоз і на вірус папіломи людини. У лабораторії запитали, які саме аналізи мене цікавлять, оскільки є декілька різновидів ВПЛ. Я вирішила здати всі, аби виключити будь-яку ймовірність. Здала я аналізи 17 вересня і вже вчора, 19 вересня, я отримала результати. Аналізи показали, що вказаних захворювань у мене не виявлено», - розповіла Яніна Глушко.

За словами жінки, вона проконсультувалась зі своїм гінекологом, яка пояснила, що хвороби, які їй приписували так швидко не лікуються.

«Я вважаю наклепом те, що мені приписали хвороби, яких я не маю. Тому я налаштована звертатися до суду і вимагатиму моральної компенсації», - зазначила жінка.

Крім цього, Яніна Глушко налаштована оскаржувати рішення про закриття справи щодо смерті її дитини. Зараз разом з адвокатом жінка готує позови до суду.

Нагадаємо, 34-річна жителька Маловисківського району Яніна Галушко звинувачує лікарів Центральної районної лікарні у недбалості, яка стала причиною смерті її дитини. Вже на початку вересня справу про смерть немовляти закрили.

Переглядiв: 3026