Потураєв вибачився за призначення голови Кіровоградської ОДА

12.08.2020 11:22

Народний депутат України, керівник обласного осередку партії «Слуга народу» на Кіровоградщині Микита Потураєв вибачився перед жителями області за помилку у відборі кандидатури на посаду голови ОДА Андрія Балоня. Про це він повідомив під час прес-конференції сьогодні, 12 серпня, інформує медіапортал DOZOR

«Неважливо хто подавав колись чиюсь кандидатуру, система відбору кадровоого може дати збій. Я приношу вибачення за помилку в кадровій політиці, яка була», заявив Потураєв.

Крім цього, Потураєв зазначив, що з третього разу він сподівається, що виберуть гідного голову Кіровоградської ОДА. 

Як раніше повідомляв DOZOR, 11 листопада 2019 року у сесійній залі обласної ради представник офісу президента України Сергій Трофімов офіційно представив нового очільника Кіровоградської ОДА Андрія Балоня.

Так, вже у червні цього року під час засідання Уряду повідомили про звільнення з посади голови Кіровоградської ОДА. Того ж дня у приміщенні Кіровоградської ОДА та будинку, де проживає губернатор, тривали обшуки, які завершилися затриманням посадовця.

У вищому антикорупційному суді вже відбулося перше засідання по справі Андрія Балоня, у результаті якого суд призначив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці з можливістю внести заставу у розмірі 10 мільйонів гривень.

Переглядiв: 2950