Проїзд у кіровоградських маршрутках може зрости до 5,50 гривень

15.01.2018 13:31
image

В обласному центрі підприємства-перевізники почали надавати розрахунки щодо підвищення вартості проїзду у маршрутках. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомив начальник міського управління транспорту Олександр Вергун.

«Станом на сьогодні перевізники подають розрахунки. Ми їх будемо вивчати, перевіряти. До конкурсу щодо продовження терміну договорів це ніякого відношення не має. Зріс рівень мінімальної заробітної плати і на 1, 40 гривень подорожчав кубічний метр газу. Відповідно до законодавства, це є підставою для подання розрахунків. Подають перевізники по кожному маршруту різні розрахунки, це й 5,30, 5,40, 5,50 гривень. Але ми ці розрахунки будемо вивчати, будемо консультуватися й з антимонопольним комітетом. Можливо, за рахунок рентабельності, яку вони передбачають у розрахунках, будемо до них звертатися, щоб вони знизили цю розрахункову величину», - розповів Олександр Вергун.

Нагадаємо, у березні минулого року депутати Кіровоградської міськради в ході сесії проголосували за скасування рішення виконкому щодо підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорту.

Нагадаємо, 16 лютого Кіровоградський виконком затвердив нові тарифи на проїзд. Як у Кіровограді «продавлювали» тариф на проїзд 4,50 грн - у відеоматеріалі.

 

Переглядiв: 4117