Райкович поскаржився на будки біля МАФів «Ятрань»

19.11.2018 09:24
image

В обласному центрі на вулиці Полтавській біля супермаркету «Авоська» та МАФу «Ятрань» за ніч з’явилися дві торговельні споруди, встановлені незаконно. Про це під час апаратної наради повідомив міський голова Андрій Райкович сьогодні, 19 листопада, інформує медіа портал DOZOR.

«Дивлюся, на вулиці Полтавській, там де  стоїть «Ятрань» - мала архітектурна форма та «Формула Смаку», з’явилися дві будочки, які не мають ні естетики,  шановний головний архітекторе, ні земельних дозволів, шановні земельники. То ви не думайте, що ви підете на лікарняний і все. Я вас з-під землі дістану», - звернувся до начальників управлінь архітектури та земельних відносин мер.

Також очільник міста наказав комунальникам прибрати кіоски за допомогою бульдозерів.

Нагадаємо, влітку в обласному центрі на клумбі біля зупинки  «Магазин «Мелодія»», що на вулиці Великій Перспективній, попри обурення містян встановили МАФ, який належить належить підприємству «Ятрань».    Учасники АТО намагалися спиляти металеві конструкції павільйону підприємства "Ятрань",який встановлювали на клумбі. Під час зустрічі з АТОвцями Райкович публічно заявив, що не знесе павільйон «Ятрань» на клумбі в центрі Кіровограда.

 

Переглядiв: 887