Рекордсмен серед рекордсменів: Національний реєстр рекордів України відзначив Кропивницький (ФОТО)

11.12.2019 14:38
image

Національний реєстр рекордів України відзначив Кропивницький під час церемонії нагородження рекордсменів усіх років у НСК «Олімпійський» вчора, 10 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, танцювальні рекорди Кропивницького, що встановлюються вже три роки поспіль під час міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом»  від фонду «Перспектива» Артема Стрижакова, відзначили нагородою. Серед нагороджених також українські альпіністи, які здійснили сходження на Еверест, представники влади, рекордсмени Книги Рекордів Гіннеса та селебретіс.

Під час заходу відбулася реєстрація кількох світових рекордів, у чому також брав участь Культурно-мистецький фонд «Перспектива» Артема Стрижакова. Крім того, на церемонії на честь 30-річчя Національного Реєстру Рекордів України була презентована ювілейна книга рекордів, до якої мали честь увійти і танцювальні рекорди Кропивницького.

«До книги увійшло більше півтисячі рекордів, у тому числі ті, що увійшли до світової книги рекордів Гіннеса. У книзі опубліковані і рекорди, встановлені в Кропивницькому, - каже керівник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.   - Ті рекорди, які встановлює Кропивницький – це справді статусні рекорди, це ті досягнення, які підтверджують рівень міста. Кропивницький зайняв дуже чітку позицію цими рекордами».
image
image
image
«Це дуже крутий захід, серед рекордсменів було надзвичайно багато видатних постатей – легендарні спортсмени, люди науки, мистецтва, велика честь потрапити на такий захід, а тим більше отримати нагороду. Безмежно вдячна Артему Стрижакову та всій команді Фонду «Перспектива», що 3 роки тому довірили саме мені бути організатором та постановником трьох національних рекордів України у нашому місті», - говорить виконавчий директор Фонду «Перспектива» Олександра Ткаченко.

За словами засновника Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова,  на цьому встановлення танцювальних рекордів для міста не завершується. Новий рекорд буде встановлено вже у квітні 2020 року під час ХІІ Міжнародного фестивалю пісні і танцю «Об'єднаймо дітей мистецтвом».

Нагадаємо, протягом останніх трьох років учасники фестивалю «Об'єднаймо дітей мистецтвом», який організовує фонд Стрижакова, встановлюють національні рекорди. Зокрема, у 2017 році рекорд встановив дитячий флешмоб миру на головній площі міста. У 2018 році місто встановило національний рекорд України з наймасовішої польки. А цьогорічний рекорд був встановлений завдяки масовому танцювальному екофлешмобу.

image

Дитячий флешмоб миру (2017 рік)

image

Наймасовіша полька (2018 рік)

image

Танцювальний екофлешмоб (2019 рік)

Переглядiв: 2870