Робоча група розбиратиметься в ситуації щодо будівництва заводу під Кропивницьким

24.02.2020 14:27
image

Ситуацію з будівництвом асфальтно-бетонного заводу у селі Підгайці з’ясовуватиме робоча група, яку планують створити в ОДА. Відповідне розпорядження опубліковане на сайті відомства, інформує медіапортал DOZOR.

Так, робочу групу створять задля об’єктивного розгляду звернення жителів села Підгайці стосовно порушення вимог природоохоронного законодавства щодо будівництва заводу за адресою: вул. Клубнічна, 22. Члени робочої групи мають до 26 лютого розглянути колективні звернення стосовно питань будівництва заводу, надати довідки та пропозиції для узагальнення департаменту екології.

Також департамент до 2 березня має підготувати інформацію про розгляд звернення заступнику голови ОДА Максиму Калініну, який контролюватиме виконання оприлюдненого розпорядження.

За інформацією, до складу робочої групи увійшли заступник голови ОДА Максим Калінін, начальник управління ДАБІ Світлана Бем, начальник головного управління держпродспоживслужби області Ігор Бойчук, начальник юридичного відділу апарату ОДА Олексій Буртак, начальник управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадження прокуратури області Віталій Вергелес, начальник Регіонального офісу водних ресурсів в області Катерина Гайдук, начальник відділу державної експертизи управління Держгеокадастру області Олександр Ганський, т.в.о начальника управління Держпраців в області Віталій Заніздра, Великосеверинівський сільський голова Сергій Левченко, перший заступник начальника екологічної інспекції в області Олег Норенко, голова Кропивницької РДА Алла Поліщук та в.о директора департаменту екології ОДА Антоніна Хомич. 

Нагадаємо, жителі села Підгайці, що у Кропивницькому районі, виступають проти будівництва асфальтно-бетонного заводу, який, на їхню думку, зводиться незаконно та може загрожувати здоров’ю місцевих жителів.  

Наразі департамент екології співпрацює з ініціативною групою жителів села Підгайці, які виступають проти будівництва асафальтно-бетонного заводу, та перевірить заявлену в документах забудовника інформацію про дотримання умов щодо санітарно-захисної зони.

 

 

 

Переглядiв: 1387