Сесію міськради знову не можуть провести через конфлікт  

04.04.2017 07:56

imageЗасідання сесії Кіровоградської міської ради знову не відбулося через конфлікт між управлінцями міста та депутатами,  сьогодні, 4 квітня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, у сесійній залі зареєструвався лише 21 депутат, що не дозволяє розпочати розгляд питань.

Андрій Райкович вчергове оголосив перерву і доручив секретарю міськради з’ясувати причини неявки депутатів. Чергова спроба провести сесію має відбутися сьогодні о 12 годині.

Нагадаємо, знайти спільну мову з депутатами управлінці міста не  в змозі вже фактично два місяці. У лютому на сесії за головування Андрія Табалова протягом кількох годин так і не було прийнято порядок денний. 15 березня під час сесії міської ради між депутатами та міським головою виник черговий конфлікт. Частина обранців відмовилася брати участь у засіданні, проте, попри відсутність більшості, мер продовжив розгляд питань. Депутати згодом заявили про нелегітимність  сесії.

Через відсутність кворуму не відбулося сесійне засідання Кіровоградської міськради і минулого тижня. Тоді міський голова Кіровограда Андрій Райкович разом із секретарем міськради Андрієм Табаловим, оголосивши перерву, поїхали до прес-клубу на прес-конференцію депутатів, з якими мають  конфлікт. Однак візит Райковича і Табалова вилився у сварку.

Переглядiв: 1034