Шахтарі Кіровоградщини готові до перекриття трас

11.12.2020 12:29
image

Трудовий колектив ДП «Схід ГЗК» готовий перекривати траси. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив очільник незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, інформує медіапортал DOZOR.

«З Кіровоградщини повідомляють, що у випадку, якщо влада до початку наступного тижня не вирішить питання з погашенням зарплатної заборгованості перед працівниками шахт «Східного гірничозбагачувального комбінату», не забезпечить роботу підприємств – люди вийдуть на дорогу. Трудовий колектив ДП, представники якого 9 грудня протестували в урядовому кварталі столиці, анонсують перекриття всіх трас національного значення у Кіровоградській Області в напрямках: Кропивницький-Миколаїв, Кропивницький-Київ, Кропивницький-Умань, Кропивницький-Кривий Ріг, Кропивницькій – Олександрія», - йдеться у повідомленні.

Так, нині працівники підприємства у відчаї, адже заборгованість по зарплатам перед видобувачами уранової руди складає 143 мільйони гривень.

Нагадаємо, на Кіровоградщині Смолінська, Новокостянтинівська та Інгульська уранові шахти, які підпорядковані підприємству ДП «Схід ГЗК», припинили свою роботу. 

Як повідомляв DOZOR, у Києві відбувся протест працівників ДП «Схід ГЗК», які вимагають відновлення повноцінної роботи підприємства. 

Переглядiв: 1228